Kombivrut M10x200mm

1,50  s DPH

Skladom - doručenie do 7 pracovných dní.

Kombivrut M10x200mm z nehrdzavejúcej ocele pre FV systémy

Popis

Skrutka M10 z nehrdzavejúcej ocele na odolné a robustné upevnenie FV spodnej konštrukcie vášho solárneho systému je vybavená EPDM tesnením a 3 poistnými maticami DIN 6923 a je k dispozícii v rôznych dĺžkach.

Vlastnosti FV závesnej skrutky:

  • Typ strechy: trapézový, plechový a vlnitý profil ….
  • Materiál: nehrdzavejúca oceľ A2; odolný proti korózii
  • Priemer: M10
  • Stabilné a bezpečné držanie:

    Kvalitný materiál závesnej skrutky umožňuje spoľahlivú montáž, ktorá odolá aj extrémnym poveternostným podmienkam. To znamená, že svoj fotovoltický systém môžete nainštalovať na strechu stabilne a s dlhou životnosťou. Špeciálny závit závesnej skrutky zaisťuje pevné a bezpečné uchytenie montážného vrutu na strešnej konštrukcii.

    Optimálne vystavenie slnečnému žiareniu vďaka nastaviteľnej výške:

    Predmontované šesťhranné matice a závit skrutky solárneho závesu umožňujú individuálne nastavenie orientácie solárnych modulov v obmedzenom priestore. To umožňuje doladiť uhol sklonu FV systému, aby ste dosiahli čo najlepšie slnečné žiarenie na vašej streche.

    Závesná skrutka sa spravidla montuje v kombinácii s adaptérovou doskou – upnutá medzi dve horné poistné matice. Na to sa potom pripevní montážna lišta pre fotovoltaické moduly. Zodpovedajúce adaptérové ​​dosky sú dostupné v našom obchode.

    Pre závesné skrutky M10 potrebujete adaptérovú dosku s priemerom okrúhleho otvoru ⌀ 11 mm.

    Ak si nie ste istí veľkosťou skrutky závesu, môžete nás jednoducho kontaktovať a my vám radi pomôžeme nájsť správne riešenie montáže pre vašu aplikáciu.

Ďalšie informácie

Hmotnosť 0,143 kg

Title

Go to Top